TOGETHER: Arnhem Nijmegen

De TOGETHER: Arnhem Nijmegen is nu te downloaden. In deze editie wordt teruggekeken naar het afgelopen jaar en leest u alles over de voorbereiding op een goed toeristisch 2017!

Gelderse streken pakt groot uit in december. We roepen iedereen in Nederland op een gratis en unieke beleving in de Gelderse streken weg te geven aan vrienden of bekenden. Geheel passend bij het ultieme decembergevoel, en met volop aandacht voor de Gelderse streken. ´Gelderse streken, die geef je kado!´Inmiddels zijn we uiteraard ook gestart met de voorbereidingen voor 2017. De thema´s en activiteiten voor het nieuwe jaar sluiten aan op de in september gepresenteerde nieuwe strategische marketingvisie Regio Arnhem Nijmegen 2017 – 2020.

Vanaf 1 maart start Herre Dijkema als directeur RBT KAN/VisitVeluwe. Herre volgt Jurriaan de Mol op die onlangs na 13 jaar RBT KAN verruilde voor een nieuwe functie bij NBTC Holland Marketing. Ik kijk met veel plezier uit naar onze samenwerking en de wijze waarop hij de relatie met onze gemeenten, toeristisch-recreatief bedrijfsleven en overige (inter)nationale stakeholders verder zal uitbouwen. Zijn goede kennis van de toeristisch recreatieve sector, het publiek private netwerk, gastheerschap en de VVV organisatie zijn in combinatie met zijn financiële achtergrond een grote waarde voor onze organisatie.

Nog op zoek naar een eindejaarsgeschenk, een kerstpakket waar het hele bedrijf blij van wordt? Met de cadeaubonnen van VVV kiest iedereen zijn eigen kerstcadeau!

Fijne Feestdagen en een mooi en goed toeristisch 2017 gewenst!

Hanneline Oosting-Adriaansens