Promotiepakketten

RBT KAN beschikt over verschillende promotiepakketten die kosteloos door partners en pers kunnen worden gedownload met als doel samen het toerisme in de regio te bevorderen. De pakketten zijn voorzien van een gebruiksinstructie voor het beeldmerk, beeldmateriaal, logo’s en lettertype’s.

Download hier de promotiepakketten.

Arnhem

De Betuwe

Berg en Dal

Veluwezoom

Opvragen beeldmateriaal
RBT KAN beschikt over veel beeldmateriaal van de regio en deelt deze graag kosteloos met partners en pers om het toerisme naar de regio te bevorderen. Bent u op zoek naar beeldmateriaal van Arnhem, Rijk van Nijmegen, Veluwezoom, De Liemers, Land van Maas en Waal, Betuwe of een van de thema’s zoals Macht en Pracht, fietsen, cultuurhistorie etc.? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

 


Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Voorwaarden
Op al het tekst- en beeldmateriaal berust auteursrecht. Niets mag worden overgenomen zonder voorafgaande toestemming van de uitgever. Het beschikbare beeldmateriaal mag alleen gebruikt worden ter bevordering van het toerisme naar de regio. De beelden zijn alleen beschikbaar voor redactioneel gebruik met een informatief karakter en uitsluitend voor publicaties zonder winstoogmerk. Tenzij anders aangegeven is verwijzing naar RBT KAN altijd verplicht.