VVV Tourist Information regio Arnhem Nijmegen

Het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen is de licentiehouder van het VVV-merk in de regio Arnhem Nijmegen. Verspreid door de regio bevindt zich een groot aantal VVV-vestigingen, VVV-agentschappen en VVV i-points. Door het ruime aantal VVV’s en de grote spreiding door de gehele regio zorgt het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen dat toeristische informatie gemakkelijk bereikbaar en toegankelijk is voor bezoekers aan -, en bewoners van de regio. De VVV’s bieden diverse soorten informatie aan zoals uitgebreide glossy regiogidsen, informatieve themaboeken, brochures, routekaarten, souvenirs, cadeaubonnen en meer.

Om in de behoefte van de huidige toeristische consument te voorzien, is alle toeristische informatie over o.m. de regio, verblijfsaccommodaties, attracties en bezienswaardigheden 24/7 digitaal en mobiel bereikbaar via regioarnhemnijmegen.nl.

In Nijmegen is de VVV gevestigd in de Stadsschouwburg aan het Keizer Karelplein 32H. De informatiebalie en ticketverkoop van de Stadsschouwburg en de Vereeniging zijn hier ook gevestigd. Visit Arnhem – VVV, is gevestigd in de stationshal CS Arnhem, Stationsplein 158C.

Naast internet, de mobiele website en ruim 30 interactieve VVV i-points kan de VVV regio Arnhem Nijmegen telefonisch bereikt worden via telefoonnummer 0900-1122344 (bijz. gesprekstarief).

Meer contact informatie van diverse vestigingen is te vinden op regioarnhemnijmegen.nl.