Kick-off: Erfgoedfestival Gelderland Grensland

Op vrijdag 10 november vindt de Kick-off van het erfgoedfestival Gelderland Grensland plaats. Na eerdere inspiratiebijeenkomsten, waar veel ideeën rondom het thema ‘grenzen’ zijn ontstaan, is het nu tijd om aan de slag te gaan. Tijdens de Kick-off van het erfgoedfestival Gelderland Grensland op vrijdag 10 november worden verschillende workshops aangeboden in twee workshoprondes. Eén van de workshops die u kunt volgen is de workshop ‘Samenwerking met de toeristische sector: toerismesector blijft groeien’ gegeven door Bastiaan Overeem.

Samenwerking met de toeristische sector: toerismesector blijft groeien
Hoe enthousiasmeert u de toeristische sector voor de activiteiten van het erfgoedfestival ‘Gelderland Grensland’? Wat kunt u doen om de toeristische sector te betrekken of hoe maakt u een verbinding? Tijdens de workshop ‘Samenwerking met de toeristische sector’ gaat u hier dieper op in. Erfgoedinstellingen dragen bij aan het toeristische product in Gelderland. Met de kennis en expertise van de professionals en vele vrijwilligers kan invulling worden gegeven aan de beleving van bezoekers. Bastiaan Overeem gaat de interactie aan met u om tot praktische handreikingen te komen voor het erfgoedfestival.

Sinds 2014 werkt Bastiaan Overeem bij het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN). In de rol van Programma Manager is hij verantwoordelijk voor kennis & innovatie, de buitenland strategie en zet hij zich in voor de Veluwe. Bastiaan is geboren op landgoed Staverden (Veluwe) en woont in Apeldoorn.

Wilt u meer informatie over deze workshop? Neem contact op via b.overeem@rbtkan.nl

Het programma

13.00 uur | Inloop met koffie/thee

13.30 uur | Plenair gedeelte

14.15 uur | Start workshopronde

15.00 uur | Pauze

15.15 uur | Start workshopronde 2

16.00 uur | Plenair gedeelte

16.30 uur | Borrel

17.15 uur | Einde programma

Meld u hier aan voor de Kick Off: Ergoedfestival Gelderland Grensland

U kunt zich ter plekke inschrijven voor de workshops.