Drukwerk bestellen

Brochures, kaarten, folders en meer
Het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN) verzorgt de promotie van de regio voor het bedrijfsleven, gemeenten en provincie. De marketing- en promotieactiviteiten zijn erop gericht het toeristisch marktaandeel van de regio Arnhem en Rijk van Nijmegen in het algemeen en dat van de diverse deelgebieden in het bijzonder te vergroten. Met als uiteindelijk doel meer toeristen te genereren die langer blijven, meer besteden en tot herhalingsbezoek overgaan.

Voor de ondersteuning van de activiteiten produceert RBT KAN diverse brochures, fiets- en wandelroutes, plattegronden, kaarten, folders en andere offline producten. Zowel van de gehele regio Arnhem en Rijk van Nijmegen als van de verschillende deelregio’s of thematische activiteiten die RBT KAN uitvoert waarmee de regio op de kaart wordt gezet. Deze producten kan je (met korting*) inkopen ter verspreiding onder je gasten. Zo zorgen wij gezamenlijk met jou voor een optimale informatievoorziening over de toeristische mogelijkheden van onze regio.

Hieronder kan je het VVV bestelformulier downloaden. Je vermeldt hierop eenvoudig welke producten je wilt ontvangen en uw gegevens. Nadat je het bestand heeft gedownload en ingevuld, sla je het bestand op en e-mail je het VVV bestelformulier aan info@regioarnhemnijmegen.nl.

*) inkoopkorting geldt uitsluitend voor marketingparticipanten en wederverkopers

Download het bestelformulier

Bekijk de algemene leveringsvoorwaarden