Download hier de toolkits van het verhaal van Gelderland!

Hier kunt u de communicatiepakketten van het verhaal van Gelderland downloaden, aanvullende informatie over dit project kunt u vinden op de projectpagina.

Deze toolkits bestaan uit offline en online producties die voor de verschillende thema’s van het verhaal van Gelderland zijn gemaakt.

Per thema wordt er een poster met bijbehorende flyers gedrukt. De flyer geeft aan de achterzijde een korte opsomming van evenementen, passend bij het thema. Deze worden in een fikse oplage verspreid onder VVV’s en toeristisch bedrijfsleven.

  • Bij De Persgroep, uitgever van tal van regionale dagbladen, zijn longreads ingekocht, een nieuwe manier van presentatie van advertorials op de websites verschillende dagbladtitels. De longread vertelt over het thema en presenteert foto’s, films  en teksten. De longreads worden voor elk van de vijf thema’s gemaakt en zijn twee weken actief. Er wordt gemikt op 750.000 vertoningen per longread. De longread wordt ook ingezet op onze eigen kanalen.
  • Er wordt een serie van ca. 8 advertenties per thema gemaakt die via facebook worden uitgebracht. Deze advertenties sluiten aan bij de offline producten en de longreads. Zij verwijzen naar geldersestreken.nl
  • Er worden partnerpakketten gemaakt die het toeristisch bedrijfsleven kan inzetten voor de eigen marketing. In zo’n pakket zitten de banners, de longreads, foto’s en teksten.

romeinen2_572x282

kastelen2_572x282

toolkit wo2 afbeelding_571x299

 

veluwe toolkit